Automatisch beleggen op de Fintech manier

Automatisch beleggen zoals de grootbanken dat aanbieden betekent in veel gevallen dat je periodiek een bedrag stort naar een beleggingsrekening. Dit bedrag wordt vervolgens belegd in een beleggingsfonds. Met automatisch beleggen bedoelen wij wat anders, iets nieuws.

Nieuwe kansen met het nieuwe beleggen

Niks mis met traditioneel automatisch beleggen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden met de huidige techniek en social media mogelijkheden: beleggen op de fintech manier. Het rendement dat je kunt behalen is vele malen hoger en beleggen op deze manier is ook sneller en transparanter. Ben je nieuwsgierig en ondernemend? Registreer je gratis en ervaar het nieuwe beleggen.

Helemaal automatisch beleggen met het hoogste rendement

Zo is het mogelijk om automatisch de beleggingen van een systeem of professional te kopiëren naar jouw rekening. Er is een minimum inleg en je betaalt meestal een vast bedrag per maand. In onze top 10 Automatisch Beleggen laten we regelmatig zien wat de best presterende aanbieders zijn. Deze rendementen beginnen vanaf  15% en lopen op tot boven de 100% rendement. Een andere mogelijkheid is het beleggen op een Social Investment Netwerk of Beleggersnetwerk. Dit is een snelgroeiende manier van beleggen, dat gebruik maakt van de nieuwste beleggingstechniek en social media mogelijkheden.

Zelf beleggen of beleggers kopiëren

Op eToro, het grootste Social Investment Network met 5 miljoen beleggers, eenvoudig mogelijk om zelf te beleggen of eenvoudig de beleggers met hoogste rendement te kopiëren. Je kunt eenvoudig contact leggen met andere beleggers, of beleggers zoeken en volgen op basis van jouw eigen criteria. Op het Social Investment Network wordt regelmatig een top 10 gepubliceerd met actuele rendementen. De nummer 10 in de Beleggen top 10 heeft nu al meer dan 45% rendement en de belegger met het hoogste rendement boven de 900% rendement dit jaar. Bijna onwerkelijk, maar je kunt het eenvoudig zelf controleren omdat alle resultaten transparant zijn. Registeren is gratis en je kunt eerst oefenen of vanaf 200 euro beleggen en met 100 euro beleggers kopiëren.

 

Financial Trading Gurus at their best. Join the eToro Guru Program


Een maandelijks inkomen verdienen met beleggen 

Helemaal interessant wordt het als jezelf behoorlijk kan beleggen. Indien andere beleggers dit opmerken en besluiten om jou te gaan kopiëren wordt je hiervoor beloond. Indien je ook nog bereid bent om regelmatig een update teven over je strategie en handelswijze dan kan het aantal kopieerder snel oplopen en kun je een maandelijks inkomen verdienen nog los van je gerealiseerde rendementen over jouw beleggingen. Bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Het is allemaal mogelijk, maar je moet bereid zijn om iets nieuws te proberen en open staan voor nieuwe mogelijkheden en tot slot transparant zijn.Wil je weten hoe je een populaire beleggers kunt worden op een Social Investment Network klik dan hier voor meer informatie. 
Popular Investor2 - EN