Automatisch beleggen

Automatisch beleggen betekent dat je geld of vermogen wordt belegd. Hierbij zijn een aantal mogelijkheden, zoals:

Deze laatste mogelijkheid gaan we hier toelichten. De andere 3 vormen worden nader beschreven op Automatisch beleggen vergelijken.

Kopieer beleggingen van de beste beleggers

In onderstaand overzicht zijn de beleggers en traders die door eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld geselecteerd. Je kunt precies zien hoeveel rendement iemand heeft gemaakt, hoeveel winstgevende beleggingen en nog veel meer. Ontdek meer met een gratis account. Uw kapitaal loopt risico.

Automatisch hetzelfde rendement als beste beleggers

De beste beleggers kun je zelf zoeken op basis van criteria die jij belangrijk vindt. Zodra je de belegger hebt gevonden kopieer je de beleggingen in 1 klik met een deel van je geld. Kopieer een of meer beleggers vanaf 200 euro. Allemaal snel, eenvoudig en transparant. De beleggingen van de beleggers die je kopieert worden automatisch ook op jouw rekening uitgevoerd en zo maak je automatisch hetzelfde rendement. Elk moment kun je besluiten om te stoppen met kopiëren of je stelt zelf een grens in. Wil je dit ook eens proberen? Ontdek de mogelijkheden op eToro.

Rendementen en risico van automatisch beleggen

De rendementen van de  met beste beleggers begint bij zo’n 40% per jaar en loopt op naar 400%. De Top 10 Beleggen met actuele rendementen publiceren we regelmatig op deze site. Behalve de mooie rendementen is het belangrijk om naar het risico te kijken, daarom vermelden in deze Top 10 ook de risk score. Overigens kun je deze score ook selecteren als je beleggers zoekt op het beleggersnetwerk. Lees meer

Kopieer beleggingen van de beste beleggers

Op het grootste beleggersnetwerk ter wereld ga je eerst op zoek naar succesvolle beleggers. Maak bijvoorbeeld een selectie van beleggers op basis van de volgende filters en criteria: Period (last 6 months), Gain (> 20%), Profitable weeks (> 60%), Risk (< 6), Profitable Trades (> 75%), Max weekly drawdown (10%), Weeks Active (>70%), Copiers (>50). Zodra je iemand hebt geselecteerd bepaal je zelf het bedrag waarmee je een belegger wilt kopiëren. Je drukt op Copy en de beleggingen worden automatisch op je rekening gekopieerd. Je houdt volledige controle, want je kunt ieder moment stoppen of je bedrag verhogen of verlagen. Start met een gratis account en begin eerst met fictief geld en ga vanaf 500 euro echt beleggen.

Start gratis met beleggen en kopieer beleggingen

Meld nu aan ga beleggen en kopieer beleggingen van de beste beleggers. Zoek op het platform eenvoudig naar beleggers van je eigen keuze. Als je een belegger hebt gevonden die je wilt kopiëren dan wijs je een deel van je geld toe aan hem of haar en begin verdienen!

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.