Automatisch beleggen

Met automatisch beleggen heb je de mogelijkheid om rendement te maken met beleggen zonder dat je zelf een vinger hoeft uit te steken. Jouw geld of vermogen wordt door een ander belegd.

Wil je automatisch beleggen met een hoog rendement? Open een demo account bij eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld met 6 miljoen beleggers, waar je zelf kunt beleggen en beleggers kunt kopiëren, eerst met fictief geld of direct echt beginnen vanaf 500 euro.

Hiermee geven we informatie over de volgende 4 manieren om automatisch te beleggen:

  1. Periodiek beleggen in beleggingsfondsen
  2. Laten beleggen via systemen of professionals
  3. Kopieer beleggingen op beleggersnetwerken
  4. Beleggingen uitbesteden met vermogensbeheer

1.) Periodiek beleggen in beleggingsfondsen
Veel grootbanken, zoals ING, ABN Amro, Rabobank en ook NN bieden automatisch beleggen aan en daar bedoelen ze dan meestal periodiek beleggen mee. Je stort bijvoorbeeld iedere maand een vast bedrag in een beleggingsfonds of een indexfonds. Of de markt nu stijgt of daalt, je investeert altijd hetzelfde bedrag. De inleg is meestal makkelijk te wijzigen en je kunt natuurlijk ook altijd een ander beleggingsfonds, en indexfonds kiezen waarin je automatisch wilt beleggen.

2.) Laten beleggen via systemen of professionals
Automatisch beleggen met handelssystemen wordt onder andere aangeboden door TradersOnly en Traderswinkel. In deze vorm investeer je een startbedrag, bijvoorbeeld 5.000 euro en dat wordt dan door een systeem of professional belegd. Het risico en de koerswisselingen zijn hoger omdat vaak in hefboomproducten zoals futures of wordt belegd. Het rendement kan daardoor ook hoger uitkomen. In de Top 10 Automatisch Beleggen publiceren we regelmatig de rendementen die beginnen vanaf 15% en kunnen oplopen tot zo’n 100% per jaar.  TradersOnly biedt een aantal diensten, waaronder de SystemShop (autotrading) en zelf beleggen. Als belegger bij Today’s is wereldwijd handelen op vrijwel elke beurs mogelijk.Vraag een gratis informatiepakket op bij TradersOnly.

3.) Kopieer beleggingen op beleggersnetwerken
Beleggersnetwerken bieden de mogelijkheid om te beleggen op een fintech manier. Je kunt zelf beleggen of je kopieert beleggingen van de beste beleggers. Het grootste netwerk met zo’n 5 miljoen beleggers is eToro. Je kunt op dit platform makkelijk in contact komen met andere beleggers en van hun kennis en vaardigheden profiteren en leren. Je kunt met een deel van je geld beleggers met de hoogste rendementen eenvoudig kopiëren. De rendementen zijn transparant en je kunt op ieder moment starten en stoppen met kopiëren. De rendementen fluctueren sterker en de risico’s zijn hoger dan bijvoorbeeld vermogensbeheer, maar de mogelijke rendementen ook. Op deze website publiceren we regelmatig de Top 10 beleggers met hoogste rendement en deze variëren tussen de 100% en 900% op jaarbasis. Zelf beleggen kan vanaf 500 euro en een beleggers kopiëren vanaf 100 euro. Open een gratis account op eToro.

4.) Beleggingen uitbesteden met vermogensbeheer
Met vermogensbeheer laat je het geld beleggen door een bank of vermogensbeheerder. Vermogensbeheer is er in vele soorten en maten. Zowel de grootbanken als kleine gespecialiseerde (online) vermogensbeheerders bieden dit aan. In de Top 10 Vermogensbeheer op Beursvos staat een overzicht van vermogensbeheerders met het rendement over de afgelopen 3 jaar. Ook hier is het rendement afhankelijk van je risicoprofiel, maar kan in goede jaren bij een offensief profiel rond de 10% – 15% zijn. Goed om te weten is dat Lynx Vermogensbeheer automatisch beleggen aanbiedt met handelssystemen die volgens bepaalde algoritmes werken.

Conclusie 4 manieren van automatisch beleggen
Bepaal zelf welke mogelijkheid het beste aansluit bij jouw wensen en doelstellingen, maar staar je niet blind op de traditionele beleggingsvormen. De fintech revolutie is al begonnen en daar is eToro als grootste Beleggersnetwerk of Social Investment Network een mooi voorbeeld van. Probeer het zelf. Inschrijven is gratis en je kunt eerst oefenen met fictief geld of als je direct echt wilt beginnen kan dit vanaf 1.000 euro. Succes!

Starten met automatisch beleggen

Meer beleggersnetwerken en platforms
Naast eToro zijn er ook nog andere Beleggersnetwerken waar je eenvoudig zelf kunt beleggen of beleggers kunt kopiëren zoals TradersOnly en Trade360 of binaire opties via Optie24.

Optie24
Optie24.nl maakt het handelen in Binaire Opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel. De doelgroep is hierbij vergroot, niet alleen mensen met affiniteit met beleggen zijn potentiele klanten, ook mensen die kennis willen maken met handelen op de beurs en consumenten die van een gokje wagen houden zijn een groot deel van ons klantenbestand. Optie24.nl is echter GEEN goksite! Ons platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van de tegoeden en privacy van de informatie te verzekeren.

Trade360
Het innovatieve handelsplatform van Trade360 maakt gebruik van geavanceerde gegevensanalysetools en handelstechnieken om de kennis en de wijsheid van een grote groep handelaren te benadrukken. Door onze handelaren de bewegingen en het gedrag van de groep in real time te laten onderzoeken, geven wij hen de tools om markttrends sneller en nauwkeuriger te herkennen.

TradersOnly
TradersOnly biedt een aantal diensten, waaronder de SystemShop (autotrading) en zelf beleggen. Als belegger bij Today’s is wereldwijd handelen op vrijwel elke beurs mogelijk. Samen met het professionele, razendsnelle handelsplatform Pro gaat het daarmee de strijd aan met de gevestigde orde. Verder biedt TradersOnly real-time koersinformatie van Euronext, nieuws- en agendafeeds en lage tarieven.

Waarom geeft BeursVos informatie over automatisch beleggen? 
BeursVos stimuleert aanbieders automatisch beleggen met automatische handelssystemen om de prijs, kwaliteit en toegankelijkheid verder te verbeteren en wil consumenten onafhankelijk en gratis informeren over de mogelijkheid om het slapende spaargeld met lage rentes of slecht renderende beleggingen (deels) te gebruiken om meer rendement te maken. BeursVos geeft een overzicht van de aanbieders automatisch beleggen en beleggersnetwerken met een omschrijving en een directe ingang naar de site van deze aanbieders automatisch beleggen.

Edelo Massagepraktijk voor soepel en gezond houden van spieren.