Over ons

BeursVos maakt mensen bewust van de mogelijkheid om slim geld te verdienen door mee te delen in het succes van de beste beleggers ter wereld met automatisch beleggen. We bieden een alternatief voor inactief spaargeld met lage spaarrentes, matig presterende beleggingsportefeuilles en vermogensbeheerders.

Informatie over beleggen op een transparant Beleggersnetwerk

BeursVos selecteert en vergelijkt de beste beleggers en mogelijkheden om automatische te beleggen met het hoogste rendement. Informatie over de prestaties van beleggers en over de grootste beleggersnetwerken ter wereld.  We vergelijken systemen en brokers die duidelijke en transparante informatie laten zien. We willen automatisch beleggen op de beurs toegankelijker en eenvoudiger maken voor iedereen. Dit doen we door uit te leggen hoe automatisch beleggen werkt en deze manier van beleggen meer bekendheid te geven onder andere via social media.

We stimuleren concurrentie op dit gebied en willen daarmee de prijs en kwaliteit verder verbeteren. We bieden iedereen de mogelijkheid om mee te profiteren van de rendementen die behaald worden met beleggen op een beleggersnetwerk of andere manieren van automatisch beleggen.

Contact met BeursVos

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of voorstel? Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*