Daytrading

Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om te profiteren van prijsfluctuaties tijdens de handelsdag. Alle openstaande posities worden gesloten voor het einde van de handelsdag, zodat er nabeurs geen risico’s worden gelopen. Elke dag worden er dus nieuwe posities ingenomen. Handelaren die deze vorm van handel bedrijven noemt men daytraders of daghandelaren (bron: Wikipedia).

Ben je geinteresseerd in deze manier van beleggen of handelen? Dan hebben wij hieronder een aantal interessante video’s geplaatst van Kevin Timmer en Doopiecash. Zij zijn succesvolle Nederlandse daytraders die hier iedere dag hun brood mee verdienen. Ze vertellen op een begrijpelijke manier over daytradingsvak en wat je hiervoor moet doen en wat je daar dan mee kan bereiken.

Als je de trading gids hebt bekeken, dan wil je waarschijnlijk weten hoeveel geld je nodig hebt om te starten met daytraden. Bekijk dan de volgende video.

Wil je weten op welke manier de mannen van DoopieCash iedere dag gemiddeld 500 verdienen? In deze video wordt dit uitgelegd.

Ben je benieuwd hoeveel daytraders in 2021 verdienden bekijk dan de volgende video.

Een kijkje in de portfolio en resultaten van DoopieCash om een indruk te krijgen van de verschillende investeringen en rendementen.

Wil je na het bekijken van deze video’s direct aan de slag en echt leren daytraden, dan bieden wij op deze pagina meer informatie waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Ook vertellen we je alles over prijsactie, technische indicatoren en tonen een aantal belangrijke daytrading strategieën.

Liever je geld laten beleggen door de beste beleggers te kopiëren met een deel van je geld. Kijk op Social Trading en ontdek hoe eenvoudig dit is.