Grootste netwerk van beleggers


Beleggen en de beste beleggers zoeken, kiezen en kopiëren met minimaal 25% rendement? Dat kan op eToro, het grootste Beleggersnetwerk in de wereld. Bepaal zelf het rendement, winstgevende weken, soort beleggingen en meer. Ga ook automatisch rendement maken bij de FinTech leider met 6 miljoen beleggers in 140 landen. Gratis registratie en demo account.

Bekijk 10 voordelen van het beleggersnetwerk voor beleggers en ga op 4 manieren verdienen. Veilig en transparant beleggen vanaf 200 EUR of eerst oefenen met fictief geld. Gebruik beleggers in jouw voordeel op dit prijswinnende netwerk en ontdek rendementen. Meer wetenContinue reading Grootste netwerk van beleggers

Zoek zelf de beste beleggers met hoog rendement

Leer van de beste beleggers, kopieer deze beleggers en ga zelf beleggen in aandelen, indexen, valuta, grondstoffen en crypto’s. Zoek beleggers via de knop beleggers kopiëren vind alle informatie over de belegger en zijn beleggingen. Beleggers met goede prestaties kun je direct kopiëren met een deel van je geld. Lees meer over alle mogelijkheden op het beleggersnetwerk. Oefenen kan met fictief geld ($100.000) en beleggen is al mogelijk vanaf $200.

Beste beleggers kopiëren

Het beleggersnetwerk van eToro is een combinatie van een modern handelsplatform en een social netwerk waar je eenvoudig contact kunt maken. Zoek bijvoorbeeld beleggers met een minimumwinst van 30% per jaar, een risk score van maximaal 5, maximaal verlies per week van 10% en minimaal 60% winstgevende trades. Lees meer over 10 voordelen voor beleggers.

Continue reading Zoek zelf de beste beleggers met hoog rendement

Ervaringen op het grootste netwerk ter wereld

eToro is het grootste beleggersnetwerk ter wereld met ongeveer 6 miljoen beleggers. Fintech Beleggen werkt eigenlijk vrij simpel. Ontdek meer. Registreer gratis en oefen met fictief geld of beleg vanaf 200 EUR met echt geld.

Eenvoudig en transparant Beleggen

Zelf beleggen of kopieer beleggingen van de beste beleggers vanaf 200 euro met een deel van jouw geld. Gratis registreren en proberen met een demo account. Alle informatie is transparant, dus je ziet altijd de werkelijke prestaties van iedere belegger of handelaar. Gebruikers kunnen via het handelsplatform van eToro acties van alle handelaren in het netwerk bekijken en volgen en deze automatisch naar hun eigen account kopiëren. Toen eToro in 2007 werd opgericht, wilden de oprichters de toenemende mate populariteit van social media combineren met de handel in vreemde valuta, indexen en grondstoffen.

Continue reading Ervaringen op het grootste netwerk ter wereld

Beste beleggers in de wereld eenvoudig vinden

Wanneer je zoekt op de beste beleggers in de wereld vind je waarschijnlijk bekende namen zoals Warren Buffet. Vrijwel iedere actieve belegger weet wie hij is en er is veel over hem geschreven en gepubliceerd. In het verleden was het lastig om de beste beleggers te vinden. Beleggen werd vooral aangeboden door banken en verzekeraars en of dit dan de beste beleggers waren wist je niet. Tegenwoordig zijn er door nieuwe  financiële technologie meer mogelijkheden om de beste beleggers te zoeken, snel te vinden en hier ook nog van te profiteren.

Continue reading Beste beleggers in de wereld eenvoudig vinden

Wat is FinTech Beleggen?

FinTech Beleggen maakt optimaal gebruik van de nieuwste financiële technologie. Hierdoor ontstaan nieuwe communicatie, informatie en beleggingsmogelijkheden.

Succesvol FinTech Beleggen in de praktijk

Een mooi praktijkvoorbeeld van FinTech beleggen op een groot Beleggersnetwerk is eToro.Dit Beleggersnetwerk, ook wel Social Investment Network genoemd combineert beleggen op een modern handelsplatform met een social Netwerk. Daarom wordt beleggen op dit Beleggersnetwerk vaak Social Trading genoemd

Continue reading Wat is FinTech Beleggen?