Kies en kopieer de beste beleggers met 1 klik

Uitgelicht

Welkom op de site van BeursVos met gratis informatie over de meest moderne en aantrekkelijke manier van beleggen. FinTech beleggen op een prijswinnend beleggersnetwerk, zoals eToro is een slimme combinatie van beleggen en social media.
In Nederland nog vrij onbekend, maar wereldwijd beleggen miljoenen beleggers op deze manier. We leggen uit wat de belangrijkste voordelen van FinTech beleggen zijn, hoe dit werkt en welke mogelijkheden deze nieuwste beleggingsvorm biedt. Bekijk hieronder rendementen van de Top 10 Beleggers. Ook automatisch deze rendementen realiseren met 1 klik? Open vrijblijvend een demo account of start in het echt vanaf 500 euro

Lees meer →

Top 10 Beleggers met hoogste rendement op 31-12-2017

Op eToro, het grootste FinTech beleggersnetwerk ter wereld zijn ca. 6 miljoen beleggers actief, daaruit hebben wij de beste beleggers met sterke stabiele rendementen en gemiddeld risico geselecteerd. Wil je ook automatisch de hoogste rendementen maken met beleggen? Open een demo account om met fictief geld te beleggen of start vanaf 500 euro in het echt.

Profiteer direct mee van de meest succesvolle beleggingen in aandelen, indices, valuta, grondstoffen en cryptocurrency zoals Bitcoins en Ethereum. Vergelijk deze rendementen eens met sparen, vermogensbeheer of traditioneel beleggen!

Rendementen Top 10 beleggers: klik op Belegger en bekijk alle gegevens.

PositieVerschil#BeleggerRisk (1=low, 10=high)Rend.
2016
Rend.
12 dec
Rend.
31 dec
Rend.
Verschil
10stebliss61%846%893%47%
20Jarodd76544%328%434%106%
35esmati566%131%398%267%
40jaynemesis576%311%340%29%
5-2ColbyMartin522%323%331%8%
6-1LiamDavies691%175%202%27%
7-1techiemetal514%168%160%-8%
8-1jeppekirkbonde481%142%148%6%
90xavier86534%104%116%12%
100AlexandruCinca517%92%103%11%

Gratis starten op het grootste beleggersnetwerk ter wereld
Open een demo account op eToro en kopieer de beste beleggers en hun rendementen met 1 druk op de knop. Je kunt eerst oefenen of echt starten vanaf 500 euro. Kopieer de beste beleggers of geselecteerde fondsen vanaf 100 euro. Of lees eerst meer over hoe Fintech beleggen werkt en bekijk welke mogelijkheden je hebt met Fintech beleggen.

Lees meer →

Automatisch beleggen met FinTech in 2018

Ook meeprofiteren van de aantrekkende economie en het verbeterde beursklimaat? FinTech biedt nieuwe mogelijkheden en kansen om met relatief weinig geld en kennis van beleggen hier toch geld mee te verdienen en een hoog rendement te maken.

Automatisch rendement maken voor iedereen
Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om volledig automatisch alle beleggingen van de beste beleggers ter wereld te kopiëren. Voordat je besluit iemand te kopiëren kun je eerst alle beleggers volgen. Ook is het eenvoudig om contact te maken met beleggers door ze een persoonlijk bericht te sturen of je maakt een blog met jouw bericht. Dit gaat op een zelfde manier als Facebook, LinkedIN en Twitter. Je hoeft nauwelijks verstand te hebben van beleggen, want je selecteert de beste beleggers op basis van jouw eigen criteria. Als je een beleggers hebt gevonden klik je op de knop copy en vult het bedrag in waarmee je deze belegger wilt kopiëren en klaar! Alle beleggingen worden automatisch ook op jouw rekening uitgevoerd en je maakt hetzelfde rendement. Doordat iedereen eenvoudig met elkaar wordt verbonden ontstaat er een beleggersnetwerk. Zo is eToro een echt FinTech Beleggersnetwerk met zo’n 6 miljoen beleggers. Probeer het zelf vrijblijvend met een demo account kennis te maken op eToro.

Fintech beleggen is transparant en toegankelijk
Op een beleggersnetwerk zoals eToro zijn alle resultaten transparant. Zo kun je zelf kiezen op basis van welke criteria en informatie jij bepaalde beleggers kiest en kopieert. Ook kun je op iedereen moment starten en stoppen met het volgen en kopiëren van beleggers. Open een account en start met 500 euro. Een belegger kopieer je vanaf 100 euro en het is mogelijk tot 20 beleggers te kopiëren. Eerst met fictief geld starten kan natuurlijk ook.

De valkuilen met FinTech beleggen op een beleggersnetwerk
Een belangrijk aandachtspunt is het track record en de risico score van de beleggers die je wil kopiëren. De ‘risk score” kun je zelf kiezen en daarbij zorgt eToro ook dat beleggers met een hoog risico niet gekopieerd kunnen worden. Toch is het verstandig om goed op te letten dat de beleggers bijvoorbeeld minimaal 2 jaar winst hebben gemaakt. Een grote valkuil is om iemand te kopiëren die bijvoorbeeld een half jaar prachtige winsten heeft gemaakt en daarna in korte tijd alles verliest. Ook is het verstandig om je kansen te spreiden, dus kopieer niet 1 belegger met al je geld maar spreidt dit onder meerdere beleggers met verschillende soorten beleggingen. Kijk eens naar onze Top 10 Beleggers met hoog rendement. Succes en open nu een account om dit te proberen

 

De beste beleggers vanaf 2015 tot nu toe

Op eToro zijn ca. 6 miljoen beleggers actief, daaruit hebben wij de beleggers met hoogste rendementen geselecteerd. Wil je ook automatisch hetzelfde rendement maken met beleggen? Open een demo account of start vanaf 500 euro in het echt.

Rendementen van de 10 beste beleggers: klik in de tabel op Belegger en bekijk alle statistieken.

PositieVerschil#BeleggerRisk (1=low, 10=high)Rendement 2017Opgeteld rendement 2015 tot 12 dec 2017
11stebliss6846%883%
2-1Jarodd765328%839%
31jaynemesis5311%428%
4-1ColbyMartin5323%360%
50LiamDavies6175%284%
618jeppekirkbonde4142%245%
7-1Wesl3y568%223%
8-1Cejlon559%206%
917woron200839%204%
101techiemetal5168%195%

Profiteer mee van de meest succesvolle beleggingen in aandelen, valuta, grondstoffen en cryptocurrency zoals Bitcoins. Vergelijk deze rendementen eens met sparen of traditioneel beleggen!

Gratis starten op het grootste beleggersnetwerk ter wereld
Open een demo account op eToro en kopieer de beste beleggers en hun rendementen met 1 druk op de knop. Je kunt eerst oefenen of echt starten vanaf 500 euro. Kopieer de beste beleggers of geselecteerde fondsen vanaf 100 euro. Of lees eerst meer over hoe Fintech beleggen werkt en bekijk welke mogelijkheden je hebt met Fintech beleggen.

Lees meer →

Wat is FinTech en hoe maak jij hier rendement mee?

FinTech staat voor Financial Technology. Fintech bedrijven maken gebruik van moderne technologie om klanten op een gebruikersvriendelijke, snelle en efficiënte manier financiële oplossingen te bieden. Een goed voorbeeld van een succesvol FinTech bedrijf in beleggingswereld is eToro. In Nederland nog niet heel bekend maar wereldwijd meer dan 5 miljoen beleggende klanten. Wil je het ook proberen? Dat kan met een gratis rekening.

Waarom maken beleggers gebruik van FinTech?
Een kenmerk van FinTech bedrijven is dat ze flexibel en snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en daarbij gebruik maken van de nieuwste technologie. Zo ook door eToro, waarbij een beleggersplatform wordt gecombineerd met een Social Netwerk. eToro noemt dit een Social Investment Netwerk oftewel een Beleggersnetwerk. De voordelen hiervan ten opzichte van traditionele aanbieders van beleggen en vermogensbeheer zoals banken zijn talrijk.

Bij FinTech geldt vaak nog onbekend maakt onbemind
FinTech bedrijven zijn vaak gevestigd in het buitenland. Sommige mensen zijn daarom huiverig om de dienstverlening van deze bedrijven te proberen. Gelukkig is een ander kenmerk van FinTech bedrijven dat ze transparant zijn en customer service erg belangrijk vinden. Ook eToro hanteert dit, dus je kunt eerst een proefaccount openen en met fictief geld de beleggingsdienstverlening proberen. Zelfs zonder rekening kun je de informatie over andere beleggers bekijken, zoals rendementen en beleggingen.

Lees meer →

5 redenen waarom FinTech beleggen leuker en winstgevender is dan vermogensbeheer

Vermogensbeheer wordt aangeboden door banken en zelfstandige vermogensbeheerders. De vermogensbeheerder gaat jouw geld beleggen aan de hand van een bepaald risicoprofiel en ontvangt daarvoor een beheervergoeding. Deze vergoeding is meestal een percentage van het beheerde vermogen.

Is vermogensbeheer of beleggen in fondsen wel de beste keuze?
De vermogensbeheerder zorgt dat het geld wordt belegd volgens jouw profiel en dat je hier geen omkijken naar hebt. Je wordt ontzorgd en hoopt op basis van alle informatie en historische rendementen dat de vermogensbeheerder een mooi rendement maakt. Maar wat als het rendement tegenvalt? Of misschien is het rendement best goed, maar kan het nog veel beter? Zijn de kosten rechtvaardig, zijn de juiste keuzes gemaakt, was alle informatie echt transparant, waren er betere alternatieven, heb je altijd online inzicht in de resultaten en kun je ongestraft stoppen? Allemaal vragen waar niet altijd een antwoord op is of die moeilijk te beantwoorden zijn als je zelf weinig verstand hebt van beleggen.

FinTech biedt meer en betere mogelijkheden dan traditioneel beleggen
Door alle nieuwe technologie heb je met FinTech beleggen meer en betere mogelijkheden dan traditioneel beleggen en vermogensbeheer. Hiermee 5 redenen waarom beleggen op een beleggersnetwerk leuker en winstgevender is dan vermogensbeheer en traditioneel beleggen, bijvoorbeeld in beleggingsfondsen. Ben je nu al nieuwsgierig ga dan naar eToro en meld je gratis aan. 

De 5 voordelen van FinTech beleggen op een beleggersnetwerk

Lees meer →