Kies en kopieer de beste beleggers

Uitgelicht

Beleggen met hoog rendement door nieuwe financiële en social technologie
In Nederland is FinTech beleggen een goed bewaard geheim. Wereldwijd zijn zo’n 6 miljoen beleggers actief op het prijswinnende FinTech Beleggersnetwerk van eToro. Ontdek meer en maak eenvoudig contact. Zoek, volg en kopieer de beste beleggers met de hoogste rendementen vanaf 200 euro of oefen eerst met fictief geld. Start met geld verdienen en ontdek alle voordelen van FinTech beleggen. Open een gratis demo account. Uw kapitaal loopt risico. 
Lees meer →

Beste beleggers Top 10 op 11 juni 2018

De beste belegger in de Top 10 heeft dit jaar al 25% rendement en de hekkensluiters allebei 10%. De top 5 heeft gemiddeld 20% rendement tot nu toe dit jaar. Klik op BELEGGER en bekijk vrijblijvend alle info en rendementen. Kies en kopieer de beste beleggers met een gratis demo account. Beleggen en beleggers kopiëren kan vanaf 200 euro. Uw kapitaal loopt risico.

PositieVerschil#BeleggerRisk (1=low, 10=high)Rend.
2016
Rend.
2017
Rend.
15 mei
Rend.
11 jun
10liborvasa513%55%24%25%
21CatyFX425%25%16%22%
3-1Golddigger15525%31%19%19%
45reinhardtcoetzee414%43%11%17%
5-1amoldongrikar444%28%15%17%
6-1MarianoPardo326%29%14%16%
70Trex8u247311%50%12%14%
8-2eddyb123522%541%14%13%
93jeppekirkbonde481%148%9%10%
10-2Conhoulihan5-6%129%11%10%

Gratis starten op het grootste beleggersnetwerk ter wereld
op eToro en kopieer de beste beleggers en hun rendementen snel en eenvoudig. Ook automatisch beleggen in aandelen, indices, valuta, grondstoffen en cryptocurrency? Oefen eerst en open nu vrijblijvend een account op eToro. Met 6 miljoen beleggers wereldwijd het grootste netwerk van beleggers. Maak contact, volg, zoek en kopieer de beste beleggers of geselecteerde fondsen. 

Lees meer →

Verstandig beleggen in Bitcoins en andere Cryptocurrency

Beleggen in Bitcoins en andere cryptocurrency zoals Litecoin, Ethereum en Ripple is populair. Dagelijks wordt hierover geschreven en de belangstelling om hierin te beleggen is enorm groot.

De koers van Bitcoins zijn regelmatig in het nieuws omdat er een nieuw record is gevestigd of omdat de koers een behoorlijke is gedaald op een dag. Sommige landen kondigen nieuw regels aan en andere worstelen nog wat ze moeten doen net als veel financiële instellingen. Cryptocurrency zullen de markten veranderen, maar hoe en op welke manier is nog niet helemaal duidelijk. Ontdek meer over beleggen in Crypto’s op eToro. Uw kapitaal loopt risico.

Profiteren van koersbwegingen van Crypto’s, zoals Bitcoins en Ethereum?

Lees meer →

Wat is FinTech Beleggen?

FinTech Beleggen is beleggen door optimaal gebruik te maken van de nieuwste financiële technologie. Hierdoor ontstaan nieuwe communicatie, informatie en beleggingsmogelijkheden.

Succesvol FinTech Beleggen in de praktijk
Een mooi praktijkvoorbeeld van FinTech beleggen is eToro. Zij noemen zichzelf een Social Investment Network. Beleggen noemen ze Social Trading omdat het een combinatie is van beleggen en social media mogelijkheden. Je kunt beleggen en makkelijk contact te maken met andere beleggers, waarbij je eenvoudig berichten kunt plaatsen, delen en liken. Ook beleggers zoeken en volgen is eenvoudig. Uw kapitaal loopt risico.


Lees meer →

Ervaringen op het grootste Beleggersnetwerk ter wereld

eToro is het grootste beleggersnetwerk ter wereld met ongeveer 6 miljoen beleggers. Fintech Beleggen werkt eigenlijk vrij simpel. Open een gratis rekening en oefen met fictief geld of beleg met echt geld. Kopieer eenvoudig beleggingen van de beste beleggers vanaf 200 euro met een deel van jouw geld. Bekijk alle mogelijkheden en probeer het uit met een gratis demo account. Uw kapitaal loopt risico.

Financial Trading Gurus at their best. Join the eToro Guru ProgramTransparant beleggen op beleggersnetwerken
Onderscheidend is dat alle informatie transparant wordt weergegeven, dus je ziet de werkelijke prestaties van iedere belegger of handelaar.

Lees meer →

Automatisch 10% rendement per kwartaal met FinTech beleggen

FinTech staat voor Financiële Technologie en dat wordt steeds vaker succesvol toegepast. Op het gebied van beleggen is eToro een goed voorbeeld van een FinTech bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in toegankelijk en transparant maken van beleggen. Zij hebben een prijswinnend beleggingsplatform gecombineerd met een social netwerk. Dat levert in een keer meerdere voordelen op voor beleggers met veel en weinig ervaring. Ervaar alle voordelen met een gratis demo account 

Meeliften op succes van andere beleggers
Beleggers met veel ervaring kunnen met FinTech beleggen snel en eenvoudig beleggen via website en apps op alle devices, zoals telefoon, tablet en laptop. Beleggers met weinig ervaring kunnen makkelijk contact maken met andere beleggers om te leren en ervaringen uit te wisselen.

Lees meer →