De beste beleggers van 2016

Op een beleggersnetwerk heb je de mogelijkheid om zelf te beleggen of de beste beleggers te kopiëren met een deel van je geld. Een beleggersnetwerk wordt ook wel een Social Investment Network genoemd.

De 20 beleggers met het hoogste rendement

Maar, wat waren dan de rendementen van de 20 beste beleggers in 2016 met hoogste rendement op eToro, het grootste Social Investment Network ter wereld? Bekijk gratis en vrijblijvend het eindejaarsoverzicht met 20 beste beleggers op de website Social Investment Network. Op deze site staat regelmatig de beleggen top 10 met hoogste rendement en kun je bovendien alles lezen over de beleggen op dit netwerk en hoe je daar direct mee kunt starten.

Meeprofiteren van de beste beleggingen 

Op BeursVos vertellen we hoe een Beleggersnetwerk werkt en wat Social Trading precies is en hoe je met Copy Trading of Copy People de beste beleggers kunt kopieren. Met Social Trading kun je eenvoudig contact maken met andere beleggers en zijn alle resultaten transparant.

Automatisch beleggen kan op verschillende manieren en beleggen op een beleggersnetwerk biedt veel voordelen als je wilt profiteren van de kennis en kwaliteiten van de beste beleggers, de social media en community mogelijkheden die een modern beleggersplatform bieden. Geïnteresseerd? Registreer je gratis op eToro en probeer het zelf.