Automatisch Beleggen toppers of floppers

Ook bij Automatisch Beleggen heel goed moet kijken naar risico, rendement en track record. Een systeem dat vandaag meer dan 100% rendement realiseert kan volgende maand de winst hebben gehalveerd. In de top 20 Automatisch zijn er voldoende voorbeelden van systemen met sterk schommelden resultaten.

Bekijk Automatisch Beleggen resultaten

Om te laten zien hoe systemen presteren vanaf de startdatum maken we de Top 10 Automatisch Beleggen. Als je doorklikt op het systeem of de aanbieder lees je meer detail informatie over de behaalde rendementen per maand, per jaar, kosten en waar in wordt gehandeld. Voordat een keuze wordt gemaakt raden wij aan om alle informatie over de betreffende systemen goed te bestuderen. Kijk ook naar onze verschillende top 10 overzichten over de afgelopen maanden om te zien hoe het systeem heeft gepresteerd ten opzichte van anderen. Dan zul je zien dat sommige systemen structureel goed presteren en anderen een eendagsvlieg bleken te zijn.

Met Automatisch Beleggen kun je met weinig inspanning een heel hoog rendement realiseren want je volgt vanzelf de beste beleggers, maar zorg dat je van te voren goed je huiswerk doet om teleurstellingen te voorkomen.