Automatisch beleggen met FinTech in 2018

Ook meeprofiteren van de aantrekkende economie en het verbeterde beursklimaat? FinTech biedt nieuwe mogelijkheden en kansen om met relatief weinig geld en kennis van beleggen hier toch geld mee te verdienen en een hoog rendement te maken.

Automatisch rendement maken voor iedereen
Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om volledig automatisch alle beleggingen van de beste beleggers ter wereld te kopiëren. Voordat je besluit iemand te kopiëren kun je eerst alle beleggers volgen. Ook is het eenvoudig om contact te maken met beleggers door ze een persoonlijk bericht te sturen of je maakt een blog met jouw bericht. Dit gaat op een zelfde manier als Facebook, LinkedIN en Twitter. Je hoeft nauwelijks verstand te hebben van beleggen, want je selecteert de beste beleggers op basis van jouw eigen criteria. Ontdek meer met een gratis demo account

Als je een beleggers hebt gevonden klik je op de knop copy en vult het bedrag in waarmee je deze belegger wilt kopiëren en klaar! Alle beleggingen worden automatisch ook op jouw rekening uitgevoerd en je maakt hetzelfde rendement. Doordat iedereen eenvoudig met elkaar wordt verbonden ontstaat er een beleggersnetwerk. Zo is eToro een echt FinTech Beleggersnetwerk met zo’n 6 miljoen beleggers. Probeer het zelf vrijblijvend met een demo account kennis te maken op eToro.

Fintech beleggen is transparant en toegankelijk
Op een beleggersnetwerk zoals eToro zijn alle resultaten transparant. Zo kun je zelf kiezen op basis van welke criteria en informatie jij bepaalde beleggers kiest en kopieert. Ook kun je op iedereen moment starten en stoppen met het volgen en kopiëren van beleggers. Open een account en start met 500 euro. Een belegger kopieer je vanaf 100 euro en het is mogelijk tot 20 beleggers te kopiëren. Eerst met fictief geld starten kan natuurlijk ook.

De valkuilen met FinTech beleggen op een beleggersnetwerk
Een belangrijk aandachtspunt is het track record en de risico score van de beleggers die je wil kopiëren. De ‘risk score” kun je zelf kiezen en daarbij zorgt eToro ook dat beleggers met een hoog risico niet gekopieerd kunnen worden. Toch is het verstandig om goed op te letten dat de beleggers bijvoorbeeld minimaal 2 jaar winst hebben gemaakt. Een grote valkuil is om iemand te kopiëren die bijvoorbeeld een half jaar prachtige winsten heeft gemaakt en daarna in korte tijd alles verliest. Ook is het verstandig om je kansen te spreiden, dus kopieer niet 1 belegger met al je geld maar spreidt dit onder meerdere beleggers met verschillende soorten beleggingen. Kijk eens naar onze Top 10 Beleggers met hoog rendement. Succes en open nu een account om dit te proberen.