Verstandig beleggen in Bitcoins en andere Cryptocurrency

Beleggen in Bitcoins en andere cryptocurrency zoals Litecoin, Ethereum en Ripple is populair. Dagelijks wordt hierover geschreven en de belangstelling om hierin te beleggen is enorm groot.

Verdienen aan hoge en lage Bitcoin koersen

De koers van Bitcoins zijn regelmatig in het nieuws omdat er een nieuw record is gevestigd of omdat de koers een behoorlijke is gedaald op een dag. Sommige landen kondigen nieuw regels aan en andere worstelen nog wat ze moeten doen net als veel financiële instellingen. Cryptocurrency zullen de markten veranderen, maar hoe en op welke manier is nog niet helemaal duidelijk. Registreer gratis op eToro en ontdek beleggen en beleggers in Crypto’s.

Op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld volg en kopieer je de beste beleggers. Beleggen kan onder andere in aandelen, indices, valuta, grondstoffen en ook in Cryptocurrency zoals Bitcoins, Ripple en Ethereum. Profiteeren ook van de heftige Crypto koersbwegingen. Maak eenvoudig contact met de meest succesvolle bitcoins beleggers. Volg en kopieer deze beleggers en maak automatisch hetzelfde rendement. Ook heeft eToro een aantal eigen fondsen samengesteld waaronder het CryptoCopyFund dat bestaat uit een verzameling van Crypto’s.Uw kapitaal loopt risico. 

Beleggingen in Bitcoins en andere Crypto’s kopiëren

Op BeursVos publiceren we regelmatig de gratis Beste beleggers Top 10 met hoogste rendementen. Dit zijn beleggers gedurende een lange periode in staat zijn om met een laag of gemiddeld risico een heel hoog rendement te maken. Deze beleggers kopieer je vanaf 200 euro met de mogelijkheid om tot 20 beleggers te kopiëren. Op deze manier kun je een goede spreiding aanbrengen in jouw beleggingen.

Beleggers zoek en selecteer je eenvoudig basis van verschillende criteria. Je bepaalt dus helemaal zelf in wie je investeert, zoals beleggers in bitcoins, ethereum maar ook in valuta en indices. Ook kun je ieder moment starten en stoppen en zelf alle bedragen instellen. Starten bij eToro kan met fictief geld of in het echt vanaf 200 euro. Open vandaag vrijblijvend een account

Alle beleggingen worden dan automatisch op jouw rekening uitgevoerd en zo behaal je precies hetzelfde rendement. De rendementen van deze topbeleggers waren afgelopen jaar meer dan 50%. Wil je een fonds met verschillende crypto’s dan heeft eToro het Crypto CopyFund. Hierin zit een verzameling van verschillende Cryptocurrency. Ook zijn er andere fondsen met bijvoorbeeld de beste beleggers.Meer weten over CopyFunds? Bekijk dan onderstaande video voor meer uitleg

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies. Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Handel in cryptocurrencies staat niet onder toezicht van enig EU-regelgevingskader. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde transactiegeschiedenis is minder dan 5 jaar oud en is mogelijk niet voldoende als basis voor investeringsbeslissingen. Uw kapitaal loopt risico.

 

Your Social Investment Network