Stabiele top 3 met gemiddeld 77% netto jaarrendement

Met automatisch beleggen kopieer je de transacties van een professional of een systeem. Tweewekelijks publiceert Beursvos de top 20 met hoogste netto rendement vanaf de startdatum. De risico’s zijn vaak hoger dan met traditioneel beleggen en vermogensbeheer. De vraag die we hier gaan beantwoorden is hoe stabiel zijn de resultaten en rendementen over de afgelopen periode.

Na ruim 8 maanden wordt duidelijk wie stabiele resultaten laten zien en welke sterk fluctueren of zelfs in de kelder van de top 20 belanden. Een aantal goed presteren systemen met stabiele hoge rendementen zijn Balitrader AEX Systeem, Indextoppers, Futures4All.AEX en USA Momentum.  Zij staan in de top 20 tussen plaats 4 en 14 en de netto rendementen liggen meestal tussen de 20 – 40% per jaar.  Andere systemen zoals Pivot System en S&P Intraday System deden het een aantal maanden geleden erg goed, maar zijn inmiddels fors gekelderd. Wat het meest opvalt is dat Beurstrading AEX, Beurstips AEX en Exclusive S&P500 op een enkele uitzondering na telkens de top 3 bezetten met op dit moment een gemiddeld rendement van 77%. De nummer 1 Beurstrading AEX heeft al maanden een netto jaarrendement van meer dan 100%!

Zoals altijd met beleggen en handelen zijn resultaten in het verleden geen garantie voor de toekomst, maar als je bereid bent meer risico te lopen dan kan dit ook een mooi stabiel hoog rendement opleveren. Met de huidige extreem lage spaarrente biedt automatisch beleggen het gemak van sparen met daarbij de kans op 50 keer meer rendement.

Geïnteresseerd in Automatisch Beleggen? Lees dan meer over de Systemshop, de aanbieder van de huidige top 3.