Nieuwe beleggen met FinTech voordelen

Automatisch rendement maken 

Zelf beleggen, samen beleggen of jouw geld laten beleggen door de beste beleggers. Ontdek met een gratis demo account alle mogelijkheden op het prijswinnende Beleggersnetwerk van eToro. Doe mee met 6 miljoen andere beleggers in de wereld en profiteer van hun kennis en ervaring. In Nederland wordt deze nieuwe manier van beleggen steeds populairder.

Bekijk de 10 voordelen van FinTech beleggen en kopieer snel en simpel beleggers van jouw keuze. Lees ook hoe je 4 keer geld kunt verdienen op het beleggersnetwerk.

Hieronder rendementen van de Top 10 beste beleggers. Uw kapitaal loopt risico.


FinTech beleggen op beleggersnetwerken

Ook voor FinTech beleggen geldt dat slechts een aantal beleggers en traders structureel goed presteert. BeursVos geef informatie over hoe FinTech beleggen werkt en welke mogelijkheden je hebt op een beleggersnetwerk. Ook vertellen we alles over de grootste beleggersnetwerken ter wereld en publiceren we regelmatig een actueel overzicht van de Top 10 beste beleggers, zodat je deze zelf kunt kopiëren en automatisch kan meeprofiteren van hun hoge rendementen. Uw kapitaal loopt risico.

Financial Trading Gurus at their best. Join the eToro Guru Program


Het vermogen van de beste beleggers ter wereld

De historisch lage spaarrentes en tegenvallende beleggingsresultaten vragen om een nieuwe manier van beleggen voor iedereen. Met automatisch beleggen kun je de transacties van succesvolle beleggers automatisch kopiëren. Je realiseert vervolgens dezelfde rendementen als deze succesvolle beleggers. Je hoeft dus geen belegger te zijn om geld te verdienen met beleggen. Registreer gratis op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld en oefen met fictief geld of start echt met beleggen of beleggers kopiëren.

Volg ons via Twitter om altijd op de hoogte te blijven.

Interesse in FinTech beleggen?

Ga zelf beleggen in aandelen, indexen, valuta, grondstoffen of crypocurrency (Bitcoins, Ethereum) of kopieer meerdere succesvolle beleggers op het grootste beleggersnetwerk ter wereld.

Handelen brengt risico’s met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de
toekomst. Deze inhoud is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden en is geen beleggingsadvies.