Netto meer dan 40% rendement per jaar door de top 5 Automatisch Beleggen

Een aantal keer per maand publiceert BeursVos de top 20 Automatisch Beleggen met het hoogste netto rendement per jaar. Wat opvalt is dat de beste 5 professionals gemiddeld netto per jaar continu meer dan 40% netto rendement realiseren. Bovendien zijn er relatief weinig verschuivingen van professionals in de top 5.

BeursTrading AEX staat geruime tijd op de eerste plaats met een rendement dat meestal ruim boven de 100% ligt. Ook Beurstips AEX en Exclusive S&P500 zijn bijna altijd bij de beste 5 te vinden met rendementen boven de 50% netto per jaar. Deze professionals zijn te kopieren via SystemShop van Today’s Brokers. Open een Today’s Groep Beleggingsrekening

Daarnaast  zijn via TraderWinkel en Lynx Autotrader ook een aantal beleggers en systemen te kopiëren die in de top 10 staan en daarmee allemaal een netto rendement van ruim 25% per jaar behalen. Via deze aanbieders is meer informatie te vinden over de professionals en de systemen waaronder de resultaten per maand.

Geïnteresseerd in automatisch beleggen? Vergelijk de professionals in de top 20 en klik op een aanbieder of professional voor meer informatie.