Gemiddeld netto rendement > 60% per jaar

In de top 20 Automatisch Beleggen met het hoogste rendement op 26 juni 2015 realiseert de top 3 een netto rendement van meer dan 60%. In feite ligt dit percentage nog een stuk hoger omdat het rendement over het instapbedrag wordt berekend. Dat bedrag is voor de nummer 1 TradingVision en de nummer 2 Beurstrading AEX onlangs verhoogd van 10.000 EUR naar 17.500 EUR. 

De systemen en professionals in de top 10 behalen gemiddeld 42% netto rendement per jaar vanaf de start. In deze top 10 staan 6 systemen van SystemShop, 2 van Lynx en 2 van TradersWinkel Lynx.  De top 3 wordt aangeboden via Systemshop.

Lynx is de enige partij die in feite vermogensbeheer met systemen aanbiedt. Deze systemen zijn vaak eerst uitgebreid getest en worden daarna aangeboden. In onze top 20 nemen we de rendementen van de testperiode ook mee. Slecht presterende systemen worden vaak na een tijd niet meer aangeboden en nieuwe systemen komen hier voor terug. Het systeem Indextoppers aex presteert al geruime tijd uitstekend en staat in onze top 10 Automatisch Beleggen met een netto rendement van 30% op de 7e plaats en is de afgelopen maanden steeds in de top 10 terug te vinden.

TradersWinkel biedt systemen en professionals meestal via Lynx aan. De hoogste notering is voor USA Momentum met een 4e plaats en een netto rendement van 40% per jaar gemiddeld vanaf de start. Ook Exclusive Signals S&P CFD presteert uitstekend en staat op een 8e plaats met een rendement van 29% gemiddeld per jaar.

De 3 hekkensluiters van de top 20 Automatisch Beleggen realiseren gemiddeld per jaar nog altijd meer dan 15% netto. De onderste 3 worden ook aangeboden van Systemshop.