Welke mogelijkheden heeft FinTech beleggen?

Start vandaag met een unieke en zeer winstgevende manier van beleggen. Deze nieuwste manier van beleggen combineert Social Media mogelijkheden met een modern beleggingssplatform. Maak contact, volg en kopieer beleggers op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld. Ontdek meer over eToro

Op het prijswinnende FinTech beleggersnetwerk van eToro beleg je eenvoudig in aandelen, indices, valuta en crypto’s, zoals bitcoins, ripple en ethereum of  kopieer je de beste beleggers ter wereld in 1 klik. Maar er is meer mogelijk. Direct proberen met fictief geld kan met een demo account op eToro. We zetten de 4 mogelijkheden om geld te verdienen met FinTech beleggen op eToro onder elkaar. 

  1. Succesvol beleggen en contact maken
  2. Kopieer de beste beleggers
  3. Verdien een maandelijks inkomen
  4. Ontvang geld voor iedere lead

1. Beleggen en contact maken
Start met fictief geld of stort een bedrag vanaf 200 euro en je kunt beleggen en beleggers kopiëren. Beleggen is mogelijk in aandelen, indexen, cryptocurrency, zoals bitcoins, ethereum, ripple, maar ook in valuta en grondstoffen. Open een demo accountBeleggen kan via desktop, laptop, tablet of mobiel via de een zeer gebruikersvriendelijke app. Erg eenvoudig en snel in gebruik.  Zodra je een positie hebt ingenomen kun je direct kiezen voor een stoploss en take profit, zodat je een mogelijk verlies of winst kunt instellen op het niveau dat je wilt. Verder kun je op ieder moment je positie sluiten. Onze ervaring is dat dit allemaal heel goed en eenvoudig werkt. Ook heb je ook toegang tot grafieken en veel informatie over de prestaties van alle beleggers. Leg eenvoudig contact met beleggers en kopieer de beste beleggers vanaf 100 euro. FinTech beleggen is vernieuwend en biedt een mooie combinatie van social en beleggen in jouw voordeel. Probeer gratis.

2. Kopieer de beste beleggers
CopyPeople biedt de unieke mogelijkheid om beleggers te zoeken op basis van jouw eigen criteria en hun beleggingen met 1 klik te kopiëren. Je kunt zoeken op aantal winstgevende trades, aantal copiers, aantal winstgevende weken, rendement van afgelopen maand, halfjaar of jaar en nog veel meer. De ‘Copy People’ optie werkt fantastisch en als je verschillende zoekcriteria probeert zie je meest geweldige rendementen. In de praktijk blijkt dit ook meteen de grootste valkuil, want net als alle andere vormen van beleggen is het belangrijk om goed te kijken naar risico, historie en rendement. Onze ervaring is dat je moet zoeken op beleggers die minimaal 1 tot 2 jaar jaar goed presteren tegen een acceptabel risico. Start vandaag en probeer het eerst met fictief geld. Het is ook aan te reden om meerdere beleggers eerst een tijdje te volgen voordat je kopieert. Inmiddels hebben wij er honderden gevolgd en tientallen geprobeerd waarvan er uiteindelijk maar een aantal langdurig goed wisten te presteren. Op basis van deze ervaring houden wij een lijst bij met de beste beleggers die we regelmatig publiceren op deze site in het overzicht met 10 Beste Beleggers. Hierin wordt duidelijk dat er wel degelijk een groep beleggers is te vinden die structureel een heel goed rendement weet te realiseren. Doe hier je voordeel mee of lees eerst nog meer lezen over automatisch FinTech beleggen.

Financial Trading Gurus at their best. Join the eToro Guru Program


3. Verdien een maandelijks inkomen
Word je een succesvolle belegger? Dan is het verstandig en lucratief om je aan te melden via de eToro website voor het Popular Investor program. Het programma bestaat uit een aantal stadia met voorwaarden waaraan je moet voldoen om betaald te krijgen. Indien je uiteindelijk zoveel kopieerders hebt dat je tot de elite behoord zijn je verdiensten in principe onbeperkt en kun je een goed maandelijks inkomen verdienen naast het rendement dat je zelf al behaald. In onderstaand overzicht zie je wat je ontvangt van eToro indien je op het Social Investment Network Succesvol bent. Interesse? Schrijf je vandaag gratis in voor een proefaccount

4. Ontvang geld voor iedere lead met het eToro Partner Program
Behalve zelf beleggen, kopiëren van beleggers en als succesvolle belegger gekopieerd worden heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden als partner. Je krijg dan toegang tot de partner omgeving met marketing materiaal zoals landingspagina’s url’s, banners, widgets en video’s. Met deze materialen kun je eToro promoten via jouw eigen website of social media. Indien iemand besluit klant te worden krijg je daarvoor een vergoeding. Zie hieronder een aantal voorbeelden van de materialen. Klant worden, klik dan om 1 van deze materialen en open een demo account.

Bekijk de video om meer te leren over FinTech beleggen

Your Social Investment Network