Wat is automatisch FinTech beleggen?

Automatisch beleggen betekent dat je geld of vermogen wordt belegd. Hierbij zijn een aantal mogelijkheden, zoals:

  • Een bepaald bedrag laten beleggen door een vermogensbeheerder
  • Een periodiek bedrag overmaken naar een beleggingsfonds
  • Een bedrag storten dat wordt belegd door systemen of professionals
  • Met een bepaald bedrag kopieer je beleggingen van succesvolle beleggers op een beleggersnetwerk.

Deze laatste en meest moderne mogelijkheid gaan we hier toelichten. Proberen kan direct en vrijblijvend met een demo account op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld met meer dan 5 miljoen beleggers. Deze beleggingsmogelijkheid noemen we ook wel automatisch FinTech beleggen. Starten met beleggen is mogelijk vanaf 500 euro en kopieer het rendement van de beste beleggers vanaf 100 euro. De eerste 3 vormen worden nader beschreven op de pagina met automatische beleggingsmogelijkheden.

Maak automatisch hetzelfde rendement als de beste beleggers
Met automatisch FinTech beleggen kopieer je de beleggingen van een succesvolle beleggers. Deze beleggers kun je zelf zoeken op basis van criteria die jij belangrijk vindt. Zodra je de belegger hebt gevonden kopieer je de beleggingen in 1 klik met een deel van je geld (vanaf 100 euro). Allemaal snel, eenvoudig en transparant. Daarna worden de beleggingen automatisch op jouw rekening uitgevoerd en maak je automatisch hetzelfde rendement. Elk moment kun je besluiten om te stoppen met kopiëren of je stelt zelf een grens in. Wil je dit ook eens proberen, dat is eenvoudig met een demo account op eToro.

Een selectie van de beste FinTech beleggers
In onderstaand overzicht zijn de beleggers en traders die door eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld geselecteerd (circa 5 miljoen klanten). Je kunt precies zien hoeveel rendement iemand heeft gemaakt, hoeveel winstgevende beleggingen en nog veel meer.

Don’t miss out. Be the first to join the next Trading ChallengeRendementen en risico van automatisch FinTech beleggen
De rendementen van de beste beleggers beginnen bij zo’n 40% per jaar en lopen op naar 400%. Van de 10 beste beleggers over de afgelopen 2,5 jaar plaatsen we regelmatig een actueel overzicht met rendementen op deze site. Deze rendementen liggen momenteel tussen de 140% en 700%. Behalve deze indrukwekkende rendementen is het belangrijk om naar het risico te kijken, daarom vermelden in het overzicht met de 10 beste beleggers ook de risk score. Overigens kun je deze score ook selecteren als je beleggers zoekt op het beleggersnetwerk.

Hoe kopieer je beleggingen van de beste beleggers?
Op het grootste beleggersnetwerk ter wereld ga je eerst op zoek naar succesvolle beleggers. Maak bijvoorbeeld een selectie van beleggers op basis van de volgende filters en criteria: Period (last 6 months), Gain (> 20%), Profitable weeks (> 60%), Risk (< 6), Profitable Trades (> 75%), Max weekly drawdown (10%), Weeks Active (>70%), Copiers (>50). Zodra je iemand hebt geselecteerd bepaal je zelf het bedrag waarmee je een belegger wilt kopiëren. Je drukt op Copy en de beleggingen worden automatisch op je rekening gekopieerd. Je houdt volledige controle, want je kunt ieder moment stoppen of je bedrag verhogen of verlagen. Start met een demo account en begin eerst met fictief geld en ga vanaf 500 euro echt beleggen.

Start gratis met FinTech beleggen en kopieer beleggingen
Meld je gratis aan ga beleggen en kopieer beleggingen van de beste beleggers. Zoek op het platform eenvoudig naar beleggers van je eigen keuze. Als je een belegger hebt gevonden die je wilt kopiëren dan wijs je een deel van je geld toe aan hem of haar en begin verdienen!

Meer weten over zelf beleggen, kopiëren van beleggers of populaire beleggers? Kijk dan op The Social Invesment Network. Hier wordt ook regelmatig een lijst met de Beleggen Top 10 geplaatst van dit jaar. In dit overzicht staan de beleggers met het hoogste rendement. .