Waarom FinTech beleggen?

FinTech beleggen combineert het nieuwste beleggingsplatform met de modernste financiële technologie en social media mogelijkheden. FinTech beleggen biedt ten opzichte van traditioneel beleggen en vermogensbeheer veel voordelen. We zetten ze hieronder op een rijtje.

10 voordelen van FinTech beleggen

  1. Voor iedereen snel en makkelijk toegankelijk op alle devices
  2. Transparante en real time resultaten en rendementen
  3. Simpel contact maken en informatie delen met andere beleggers
  4. Zoeken, volgen en leren van succesvolle beleggers
  5. Zelf beleggen en beleggers kopiëren (bouw eigen beleggingsfonds)
  6. Extra inkomen verdienen als jouw beleggingen worden gekopieerd
  7. Starten en stoppen kan direct en op ieder moment
  8. Uitstekende klantenservice online en via chat.
  9. Starten op het award winning FinTech beleggersnetwerk vanaf 500 EUR
  10. Met een demo account eerst fictief beleggen of direct in het echt starten

Op eToro, het grootste FinTech beleggersnetwerk ter wereld met zo’n 6 miljoen beleggers, kun je starten vanaf 500 euro en kopieer het rendement van succesvolle beleggers in indices, valuta, cryptocurrency (bitcoins, ethereum, ripple) en grondstoffen al met 100 euro. Eerst oefenen met fictief geld kan ook. FinTech beleggen proberen? Open een demo account.

FinTech beleggen biedt veel nieuwe mogelijkheden en kansen
FinTech beleggen biedt door de nieuwe technologie de mogelijkheid om op basis van alle beschikbare informatie en data zelf keuzes te maken. Bepaal hoe, wanneer en waar je in belegt. Kies zelf de beleggers waar je mee wilt communiceren, wie je wilt volgen en gaat kopiëren. Maak eigen selecties en zoek beleggers op basis van jouw criteria. Met Fintech beleggen bij eToro sta je zelf aan het roer en bepaal jij jouw eigen succes.

Vertrouwd en veilig FinTech beleggen
Een mogelijk nadeel is dat FinTech beleggen vaak wordt aangeboden door een buitenlandse aanbieder, zoals eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld. Hierdoor is sommige communicatie in het Engels en zou je kunnen twijfelen aan de betrouwbaarheid en veiligheid. Neem van ons aan en met name van de inmiddels 5 miljoen andere beleggende klanten in de hele wereld, dat zij hun afspraken netjes nakomen en ook worden gecontroleerd door officiële instanties en voldoen aan de financiële regelgeving (MiFid). Wil je meer weten over bepaalde onderwerpen dan kan dat via help of bekijk veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ’s).  Lees meer over wet en regelgeving en vergunning en over de privacy regels.

FinTech beleggen vrijblijvend proberen?
Open een gratis demo account op eToro. Na registratie kun je oefenen met een proefaccount of je start direct met beleggen in het echt vanaf 500 euro en kopieert beleggers met het hoogste rendement al met 100 euro. Nog meer weten? Lees hoe FinTech beleggen werkt of bekijk deze video.

Your Social Investment Network