Hoe werkt FinTech beleggen?

FinTech beleggen op een beleggingsnetwerk biedt de nieuwste beleggingsinstrumenten en communicatiemogelijkheden, zoals Facebook, Twitter en LinkedIN. Dit netwerk wordt ook een Social Investment Network genoemd. Ontdek meer over eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld.

FinTech beleggen is supersnel beleggen met social media mogelijkheden
Met FinTech beleggen op een beleggersnetwerk beleg je op een modern beleggingsplatform. Op dit platform beleg je razendsnel in verschillende aandelen, indices, valuta, grondstoffen en ook cryptocurrency zoals Bitcoins en Ethereum. Kopen en verkopen doe je met 1 druk op de knop via pc, laptop, tablet of smartphone. Gebruik alle geavanceerde tools, grafieken, data en stel heel eenvoudig en snel na een aankoop stoploss of take profit bedrag in. Starten op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld, is eenvoudig. Bovendien kun je beginnen zonder risico met een gratis demo account. Start met fictief geld of ga beleggen vanaf 200 euro en je kopieert het rendement van de beste beleggers al met 100 euro.


Maak contact en kopieer beleggers met hoogste rendement
Behalve zelf beleggen kun je met Fintech beleggen op een beleggersnetwerk ook eenvoudig contact maken met andere beleggers. Doordat het een community is kun je zelf berichten plaatsen en beleggers volgen die bloggen over een bepaalde belegging. Zo heb je de mogelijkheid om te leren van succesvolle beleggers en ideeën uit te wisselen. Maar het biedt nog meer mogelijkheden. Met Copy People zoek je succesvolle beleggers op basis van jouw eigen criteria. Als je beleggers met goede prestaties hebt gevonden kun je besluiten die belegger te kopiëren met een deel van je geld. Als je interesse hebt start hier op eToro en sluit je aan bij meer dan 6 miljoen beleggers wereldwijd.

Succesvolle FinTech beleggers vinden en automatisch beleggingen kopiëren
Zoek bijvoorbeeld beleggers met een minimumwinst van 30% per jaar, een risk score van maximaal 5, maximaal verlies per week van 10% en minimaal 60% winstgevende trades. Dan volgen de zoekresultaten en klik je op een belegger om alles te weten te komen over deze beleggers. Spreekt het profiel je aan dan klik je op de knop “Copy” en vult het bedrag in waarmee je de deze beleggers wilt kopiëren. Verder hoef je niets meer te doen, de handelssoftware sluit automatisch de posities af op dezelfde momenten als dat de gevolgde belegger dit ook doet. Om een succesvolle beleggers te kopiëren heb je meestal minimaal 100 euro nodig. Kopieer tot 20 beleggers op elk gewenst moment. Stel zelf een grens in waarop je wilt stoppen met kopiëren of op ieder moment zelf besluiten om een belegger niet meer te kopiëren. De criteria en de controle behoud je dus altijd zelf. Start hier met een demo accountIndien je een succesvolle belegger kopieert dan wordt elke geopende belegging ook automatisch in jouw account gekopieerd, en daardoor profiteer je van succesvolle beleggers zonder dat je een vinger uit hoeft te steken. 

Starten op eToro, het grootste beleggersnetwerk ter wereld
Van alle FinTech beleggersnetwerken is eToro het toonaangevende en grootste beleggersnetwerk in de wereld met circa 5 miljoen beleggers. Proberen? Registreer gratis en oefen eerst met fictief geld of start echt vanaf 200 euro.

Misschien wil je eerst meer lezen over alle mogelijkheden van FinTech beleggen op een beleggersnetwerk.

Bekijk de video om meer te leren over FinTech beleggen op een beleggersnetwerk

Your Social Investment Network