Aanbieders automatisch beleggen

BeursVos geeft een overzicht van de aanbieders automatisch beleggen en beleggersnetwerken met een omschrijving en een directe ingang naar de site van deze aanbieders. Klik op aanbieder voor meer informatie.

AanbiederOmschrijving
Collective2Ooit ontwikkeld door raket geleerden. Nu ook te gebruiken op Aarde. Automatische Trade Systemen (of trading algoritmes) werden normaal gesproken ontwikkeld door hedge fondsen voor slimme beleggers (lees: "belachelijk rijke beleggers"). Dankzij Collective2 is het nu ook toegankelijk gemaakt voor de "gewone mensen". Als u een computer heeft en een broker account, kunt u al meedoen. Collective2 doet dit al meer dan 10 jaar en heeft veel ervaring in het transparant publiceren van systeem resultaten. U wilt toch weten hoe een systeem presteert onder alle marktomstandigheden? Voor sommigen kan het er ingewikkeld uitzien. Geen zorgen, er is een Nederlandse helpdesk die u graag op weg helpt.
eToroeToro, het grootste beleggingsnetwerk ter wereld, combineert de opwinding van online sociaal handelen met de wijsheid van de massa, zodat handelaren en beleggers slimmere beslissingen kunnen nemen. Toen eToro in 2007 werd opgericht, wilden de oprichters de in toenemende mate in populariteit stijgende sociale atmosfeer combineren met de handel in vreemde valuta, indexen en grondstoffen. Gebruikers kunnen via het revolutionaire handelsplatform eToro OpenBook, acties van alle handelaren in het netwerk bekijken en volgen en deze automatisch naar hun eigen account kopiëren. Belangrijker is dat het eToro OpenBook een knooppunt werd voor duizenden verschillende handelaren en beleggers met uiteenlopende achtergronden: zij bespreken, leren en delen handelsstrategieën, marktideeën en nog veel meer.
Lynx AutotraderWaarschijnlijk heeft u recent weleens over de nieuwe trend op de beurs gehoord: beleggen via automatische handelssystemen. In 2006 heeft Lynx de markt voor online beleggen opengebroken met extreem lage tarieven en wereldwijde handelsmogelijkheden. Nu bieden ze de belegger via Lynx AutoTrader de mogelijkheid om zeer gemakkelijk en zonder technische knowhow deel te nemen aan professionele automatische handelssystemen. Een computer die via algoritmes automatisch op de beurs belegt? Beleggen zonder dat er een vinger aan te pas komt.
TradersOnlyTradersOnly biedt een aantal diensten, waaronder de SystemShop (autotrading) en zelf beleggen. Als belegger bij Today’s is wereldwijd handelen op vrijwel elke beurs mogelijk. Samen met het professionele, razendsnelle handelsplatform Pro gaat het daarmee de strijd aan met de gevestigde orde. Verder biedt TradersOnly real-time koersinformatie van Euronext, nieuws- en agendafeeds en lage tarieven.
TradersWinkelDe TradersWinkel is een onafhankelijk platform welke signaaldiensten objectief monitoort en de resultaten publiceert. U heeft de mogelijkheid om een of meerdere diensten te volgen. Het rendement op uw rekening zal dan vergelijkbaar zijn met de gepubliceerde resultaten.
Tradzster StrategyshopDe Tradzster StrategyShop is beschikbaar in Tradzster. Op de publieke pagina vindt u vooralsnog enkele kenmerken van de strategieën en stellen de handelaren zich aan u voor om u zo een beter idee te geven met wie u te maken heeft. Geheel open en transparant! Op zeer korte termijn kunt u op de pagina Strategyshop ook de resultaten en transacties terugvinden zonder dat u ervoor hoeft in te loggen op Tradzster.
ZuluTradeZuluTrade heeft een platform waarbinnen duizenden traders proberen om de beste trades aan je beschikbaar te stellen. Dit doen ze overigens niet voor niets; de winstgevende beleggingen leveren ze zelf geld op aangezien ze met hun eigen geld beleggen en daarnaast ontvangen ze een deel van de spread van de broker voor een ieder die hen volgt. De beleggers op ZuluTrade proberen dus altijd de beste resultaten neer te zetten aangezien ze op die manier zelf het meeste verdienen. Beleggen kan je leren, en de beste leden op deze website hebben daar een groot deel van hun leven aan besteed.

Automatisch beleggen met het hoogste rendement brengt vaak ook hogere risico’s met zich mee. Meer geïnteresseerd in vermogensbeheer? Kijk dan naar onze Vermogensbeheerders top 10.